Pagina's

vrijdag

And the winner is....

Wat een mooie, gezellige, inspiratievolle en vooral heerlijke dag hebben we gehad gisteren!
S ochtends was er nog een beetje regen, maar daardoor niet minder mensen op de braderie!
Er liepen, kinderen, op zoek naar piraten, die toch allemaal even kwamen kijken! En die vervolgens hun moeders riepen om te zeggen ' Oo mam, wat mooi!! die moet je echt kopen hoor!'
Daarna kwamen alle kinderwagens voorbij, die lekker in de zandbak hadden gespeeld!
En rond 2 uur ging het pas echt lopen, alle touwtrekkers en toeschouwers liepen voorbij, en de rest van De Lier en omstreken! Wat was het gezellig!

Iedereen wilde wel een gokje wagen om een handdoek te winnen. Er werden hele uiteenlopende antwoorden gegeven, maar dat maakte het juist leuk!
Er waren er maar 3 die heel dichtbij zaten. En tussen de 1e plek en de 2e plek scheelde maar een paar steken!
Vandaar dat we voor de 2e plek een troostprijs hebben!

The winner is....... Hannie Verbraeken uit De Lier!! Gefeliciteerd! Je mag een handdoek met kleur en tekst naar keuze komen uitzoeken!

En de troostprijs gaat naar......Ruben van Dalen uit De Lier! Je zat er maar een paar naast..daarom mag jij een gastendoekje met kleur en tekst naar keuze uitzoeken!

En voor iedereen die het verlossende antwoord wil weten: het waren 2887 steken!Al met al was het een hele bijzondere, geweldige dag! Dank jullie wel allemaal voor het langskomen, het kletsen, het lachen en doorvertellen dat wij er stonden! Het was super!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten