Pagina's

zaterdag

Vakantiekriebels..

Er zijn van die dagen, dat je zoveel zin hebt in vakantie!  En dan ga je alleen maar vakantie foto's terug kijken, nieuwe bestemmingen bedenken,  stiekem kijken hoe duur een ticket is,  om vervolgens weer naar de verschrikkelijke blauwe belasting envelop te kijken,  en te zuchten:)
Dan maar weer snel terug naar de foto's en fijne herinneringen!
En die heb ik wel, een heleboel!
Hieronder een paar foto's van mijn laatste vakanties.
*wintersport in Frankrijk *bij de Niagara Watervallen in Canada *dagje strand (is kwartiertje van huis, maar voelt als vakantie)  *Zwitserland

Ik hou ontzettend van wintersporten, zo'n kick als je die berg weer af bent, en dan snel met de liften weer omhoog , zodat je nog een x kunt.

In Canada woont de familie van mijn moederskant. Ik vind het een fantastisch land, met hele mooie natuur.  En het voelt elke x weer als thuiskomen bij mijn familie daar. (terwijl we elkaar maar 1 x in de zoveel jaar zien)

Ik heb het geluk dat ik dichtbij het strand woon, mijn werk is nog dichterbij,  maar ik ga eigenlijk nooit uit werk naar het strand haha.. Terwijl ik me dat elke zomer weer voorneem. Het liefste ga ik met mijn hond en een vriendin met haar hond naar het strand.. Lekker zonnen, kletsen en de honden kunnen lekker spelen.

Afgelopen zomer zijn we naar Zwitserland geweest,  wat een prachtig land met hele hoge bergen!! En het is zo schoon! De mensen zijn aardig en netjes, het is er gewoon goed geregeld.  (behalve dat het vlees duur is haha)

Ik hoop dat ik er de komende jaren nog een hoop mooie herinneringen bij mag schrijven!

Wat is jouw favoriete vakantie herinnering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten